0

Geen producten geselecteerd.

winkelwagen (0)

Dekbedovertrekken 160x200cm

Foto-tabel  Lijst

Van hoog naar laag sorteren
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst

Van hoog naar laag sorteren
  1. 1
  2. 2
Dekbedovertrek Kopen
Op zoek naar een goed dekbedovertrek? De juiste keuze voor een dekbedovertrek is essentieel omdat het invloed heeft op uw slaapcomfort en uw gezondheid. Diva Maison heeft een zeer ruim assortiment hoogwaardige dekbedovertrekken voor jouw slaapplezier.De meeste van onze dekbedovertrekken zijn gemaakt van fijn katoen en katoen-satijn.
Dekbedovertrek online bestellen
DM heeft een zeer aantrekkelijke webwinkel met een grote collectie bedlinnen. De maat van het dekbedovertrek, het materiaal samenstelling en andere details staan ​​duidelijk vermeld in de productbeschrijving. Hierdoor is het voor een klant mogelijk om het juiste dekbedovertrek te kopen. Zorg ervoor dat u uw eigen bestaande dekbedovertrek daadwerkelijk opmeet voordat u een bestelling plaatst, om er zeker van te zijn dat u de juiste maat bestelt.
De materialen die gebruikt worden om dekbedovertrekken te maken:
100% Katoen
Dekberovertrekken gemaakt met 100% katoen zijn erg comfortabel. Katoen is ideaal om bedlinnen te maken.
Waarom? Katoen is ademend en absorberend. Het materiaal houdt het koel op warme nachten en biedt het beste comfort in de winter, omdat het de warmte goed vasthoudt en het katoen zich aanpast aan de lichaamstemperatuur. Bovendien is de stof onderhoudsvriendelijk, blijft lang mooi en voelt prettig aan op de huid. Door de katoenen draad op verschillende manieren te weven, krijg je verschillende dingen. Katoenperkaal is een voorbeeld, maar ook katoensatijn, toegevoegd katoen en katoenen flanel vallen hieronder.
 
Katoen-Satijn
Als u op zoek bent naar een luxe dekbedovertrekset - koop dan een katoen-satijn dekbedovertrek. Satijn is een weefproces dat het materiaal een prachtige glans geeft aan de stof en zacht en soepel aanvoelt. Deze prachtige dekbedovertrekken van hoogwaardige kwaliteit hebben een prachtige uitstraling, maar dragen bovenal bij aan het slaapcomfort. Het materiaal heeft dezelfde eigenschappen als katoen: het absorbeert goed, ademt en is temperatuurregulerend. 
 
Bamboe Dekbedovertrekken
Dekbedovertrekken van bamboe wordt steeds populairder. Bamboe wordt steeds vaker gebruikt als alternatief voor katoen. Bamboe is een snelgroeiende grassoort die in sommige opzichten milieuvriendelijker is dan katoen. Een bamboegewas gaat nooit volledig verloren en groeit steeds weer terug. Bamboe vereist ook minder water en minder menselijke arbeid om te oogsten.
 
Synthetisch katoen
Tegenwoordig is er een grote verscheidenheid aan bedlinnen verkrijgbaar dat is gemaakt van synthetisch katoen.
Dekbedovertrekken gemaakt van synthetisch katoen kunnen zacht en gezellig zijn.
De belangrijkste voordelen van beddengoed van synthetisch katoen zijn:
Lage prijs. Deze bedlinnenproducten zijn goedkoper dan vergelijkbare producten in katoen.
Dekbedovertrekken van synthetisch katoen zijn gemakkelijk te wassen.
Dekbedovertrekken van synthetisch katoen behouden langer hun kleur en structuur.
De belangrijkste nadelen van beddengoed van synthetisch katoen zijn:
Dekbedovertrekken van synthetisch katoen ademen niet en nemen geen zweet op.
Maten Dekbedovertrekken
Diva Maison heeft dekbedovertrekken in een breed scala aan maten, voor elke behoefte.
Voordat u een dekbedovertrek bestelt - Het is erg belangrijk dat u eerst uw bestaande dekbedovertrek opmeet met een meetlint en de afmetingen noteert. Als u op dit moment geen dekbedovertrek heeft, kunt u de matras van uw dekbed en uw bestaande dekbed meten.
Bij DM bieden wij de volgende maten aan:
140 cm x 200 cm
160 cm x 200 cm
180 cm x 200 cm
200 cm x 200 cm
200 cm x 220 cm
Ook hebben wij dekbedovertrekken voor kinderen, tieners en baby's, in andere geschikte maten.
Informatie over het wassen van uw dekbedovertrek
Wanneer je een nieuw dekbedovertrek koopt, wil je er meestal zo lang mogelijk plezier van hebben. Het is belangrijk om een ​​goed dekbedovertrek te onderhouden in de juiste manier. Met al deze variaties is het altijd een goed idee om het etiket label te raadplegen voor de wasinstructies. Hoe je de hoes het beste kunt wassen en of deze wel of niet gewassen kan worden, verschilt per stof. Katoenen bedgoed was je bijvoorbeeld vrijwel altijd warm en droog je het, maar was je linnengoed niet op een temperatuur hoger dan 40 graden of stop je het in de droger, zodat het niet te ver uitzakt. Het is ook een goed idee om uw nieuwe kleding te wassen voordat u deze gebruikt. Hierdoor verwijder je eventueel achtergebleven verf- en chemicaliënresten en ziet het dekbedovertrek er mooier uit.
 
Ander beddengoed
Naast dekbedovertrekken heeft Diva Maison nog meer bedlinnenproducten zoals beddengoed, dekbedden. kussens, kussenslopen, sierkussens en dekens.