0

Geen producten geselecteerd.

KLANTENSERVICE 015 2132991

facebook twitter pinterest rss

winkelwagen (0)

Afgeprijsde gordijnen

Ongelooflijk Afgeprijsd!

Wij zijn de kant en klare gordijn specialist van Nederland. Wij zijn fabrikant met eigen productie in het buitenland, importeur van eigen producten en ook directe detailhandel. Wij geven heel veel van het voordeel door aan onze klanten met onze hoogwaardige producten tegen de laagste prijzen! Onze zware verduisterende gordijnen zijn van 250-260 GSM. Veel kant en klaar gordijnen 280 cm breed en meer.

Foto-tabel Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. 1
 2. 2
 1. OP=OP Plooigordijn Crème Verduisterend Afgeprijsd

  Gordijn met plooiband. Envoudig om op te hangen! Inclusief haakjes. Luxe, hoogwaardige zwaar kwaliteit stof. Isolerend, soepel en mooi.

  Read More

  Normale prijs: € 64,99

  Special Price € 14,99

 2. OP=OP PLOOIGORDIJN DONKERGRIJS VERDUISTEREND 290.225

  Basis gordijn met plooiband, uitstekende kwaliteit, 80-99% verduisterend.
  Breedte = 290 cm, hoogte = 225 cm
  Geleverd inclusief haakjes.

  Let op! OP=OP producten zijn niet retourneerbaar.

  Read More

  Normale prijs: € 49,99

  Special Price € 24,99

 3. LUXE VERDUISTERENDE PLOOIGORDIJN - DONKERROOD - 2 stuks

  Gordijn met plooiband. Kant en klaar, direct leverbaar. Eenvoudig om op te hangen. Inclusief metalen haakjes. Luxe, hoogwaardige, zwaar kwaliteit stof. Isolerend, soepel en mooi. Prijs is per 2 stuks. Verkrijgbaar in : stofmaat : 140cm x 270cm stofmaat : 280cm x 240cm Andere maat nodig? Hier direct bestellen! BALI EFFEN KLEUREN VERDUISTERENDE GORDIJN OP MAAT DIRECT BESTELLEN Let op - bij kant en klare gordijnen : breedte = stofbreedte Bij gordijnen op maat : breedte = railbreedte Er is een behoorlijk verschil tussen de twee, aub. in rekening te houden als u de prijs wilt vergelijken.

  Read More

  Normale prijs: € 89,99

  Special Price € 35,99

 4. LUXE VERDUISTERENDE PLOOIGORDIJN - LICHTBLAUW - 2 stuks

  Gordijn met plooiband. Kant en klaar, direct leverbaar. Eenvoudig om op te hangen. Inclusief metalen haakjes. Luxe, hoogwaardige, zwaar kwaliteit stof. Isolerend, soepel en mooi. Prijs is per 2 stuks. Verkrijgbaar in : stofmaat : 140cm x 270cm stofmaat : 280cm x 240cm (momenteel uitverkocht) Andere maat nodig? Hier direct bestellen! BALI EFFEN KLEUREN VERDUISTERENDE GORDIJN OP MAAT DIRECT BESTELLEN Let op - bij kant en klare gordijnen : breedte = stofbreedte Bij gordijnen op maat : breedte = railbreedte Er is een behoorlijk verschil tussen de twee, aub. in rekening te houden als u de prijs wilt vergelijken.

  Read More

  Normale prijs: € 89,99

  Special Price € 35,99

 5. NIEUW! RINGGORDIJN (ZWAAR) VERDUISTEREND LAVA DONKERGRIJS - Afgeprijsd

  Ringgordijn met metalen ringen. Luxe, hoogwaardige, dubbel zware stof. 100% polyester kleur = donkergrijs 1 stuk per verpakking Verkrijgbaar in : 290cm x 225cm 290cm x 250cm 290cm x 280cm 140cm x 280cm Deze gordijnen zijn van dezelfde kwaliteit stof als onze andere gordijnen, maar ze bevatten zeer klein en nauwelijks zichtbaar productie defecten. Gordijnen met gaten, scheuren en grotere productiedefecten leveren wij nooit aan de consument, ook niet afgeprijsd.

  Read More

  Normale prijs: € 79,99

  Special Price € 18,99

 6. Op=Op Plooigordijn Rihanna Ecru 290x225

  Basis gordijn, uitstekende kwaliteit, niet helemaal verduisterend.

  Geleverd inclusief haakjes.

  Let op! OP=OP producten zijn niet retourneerbaar.

  Read More

  Normale prijs: € 49,99

  Special Price € 24,99

 7. Nieuw! Ringgordijn (Zwaar) Verduisterend Honey Taupe - Afgeprijsd

  Ringgordijn met metalen ringen Luxe, hoogwaardige, dubbel zware stof 100% polyester kleur = taupe 1 stuk per verpakking Deze gordijnen zijn van dezelfde kwaliteit stof als de andere Camila gordijnen, maar ze bevatten zeer klein en nauwelijks zichtbaar productie defecten. Gordijnen met gaten, scheuren en grotere productiedefecten leveren wij nooit aan de consument, ook niet afgeprijsd.

  Read More

  Normale prijs: € 139,99

  Special Price € 24,99

 8. Nieuw! Ringgordijn (Zwaar) Verduisterend Miranda Lichtgrijs Afgeprijsd

  Ringgordijn met metalen ringen. Luxe, hoogwaardige, dubbel zware stof.

  Deze gordijnen zijn van dezelfde kwaliteit stof als de andere Miranda gordijnen, maar ze bevatten zeer klein en nauwelijks zichtbaar productie defecten. Gordijnen met gaten, scheuren en grotere productiedefecten leveren wij nooit aan de consument, ook niet afgeprijsd.

  Read More

  Normale prijs: € 49,99

  Special Price € 15,99

 9. Nieuw! Ringgordijn Rex Linnen Look Breedte Afgeprijsd

  Luxe, hoogwaardige, gemêleerde stof. Deze gordijnen zijn van dezelfde kwaliteit stof als de andere Rex gordijnen, maar ze bevatten zeer klein en nauwelijks zichtbaar productie defecten. Gordijnen met gaten, scheuren en grotere productiedefecten leveren wij nooit aan de consument, ook niet afgeprijsd.

  Read More

  Normale prijs: € 139,99

  Special Price € 24,99

 10. Nieuw! Ringgordijn (Zwaar) Verduisterend Zena Lichte Taupe Afgeprijsd

  Ringgordijn met metalen ringen. Luxe, hoogwaardige, dubbel zware stof. 100% polyester. kleur = lichte taupe, aarde teint. 1 stuk per verpakking. Deze gordijnen zijn van dezelfde kwaliteit stof als onze andere gordijnen, maar ze bevatten zeer klein en nauwelijks zichtbaar productie defecten. Gordijnen met gaten, scheuren en grotere productiedefecten leveren wij nooit aan de consument, ook niet afgeprijsd.

  Read More

  Normale prijs: € 89,99

  Special Price € 39,99

Foto-tabel Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. 1
 2. 2

Topkwaliteit gordijnen op maat tegen absoluut bodemprijzen. 
Onze gordijnen zijn gemaakt van 280 cm breed stoffen!

Lage verzendkosten

Nederland    € 4,99

Latest Tweets

Facebook

© 2018 Diva Maison. Alle Rechten Voorbehouden